КЛЪСТЕР ЗА РАЗВИТИЕ И ОБУЧЕНИЕ НА ЛЕКАРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ВЗЕ УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНАТА КЛЪСТЕРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА АБК 2019.

КЛЪСТЕР ЗА РАЗВИТИЕ И ОБУЧЕНИЕ НА ЛЕКАРИ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ВЗЕ УЧАСТИЕ В НАЦИОНАЛНАТА КЛЪСТЕРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА АБК 2019, която се проведе 26-27.03.2019 г.

Повече от 160 делегати от 12 страни се събраха миналата седмица в София за Националната клъстерна конференция на АБК, която се проведе в парка София Тех.

Двудневната конференция бе организирана съвместно от Асоциацията на бизнес клъстерите България, ИАНМСП (Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия в България) и АРК Консултинг към Enterprise Europe Network-България. Събитието бе под патронажа на Министерството на икономиката и част от Европейските клъстерни седмици 2018 – 2019 година.

Като цяло конференцията беше платформа за нетуъркинг, обмен на опит и интензивно планиране за бъдещето.

Председателят на КРОЛДМ взе участие в панела „Иновации и Интернационализация“, където представи клъстера и неговите достижения.

Презентацията на д-р Бранимир Кирилов може да изтеглите оттук.

Презентациите на конференцията и всички снимки са на разположение на официалния уебсайт: https://conference.abclusters.org